gardinbus online

Hvorfor vælge os gardinbus?

Er du interesseret i, hvor gardinbus er lavet? Det er vigtigt for os at holde tingene så lokale som muligt for vores australske kunder. Et flertal af arbejdet, der går ind i gardinerne, du kan købe online hos Quickfit, oprettes i og afsendes fra vores facilitet i Victoria.

Hvordan virker det?

På Quickfit Blinds og Gardinbus kildes vi fra nogle af de største møller i Kina for at sikre, at vores kunder får top-of-the-line gardinpaneler. Så når stoffet importeres til Australien arbejder vi sammen med nogle af de største jacquardvævere og belægninger til stofbelægning, søm og pakning. I årevis har vi hjulpet med at oprette stitching fabrikker i Australien, der opfylder de internationale standarder, og sikrer, at de produkter, vi leverer til vores kunder, ikke fremstilles ved at skære hjørner (bogstaveligt og billedligt) eller lav kvalitet. Quickfit Blinds & Curtains er en registreret australsk virksomhed

Vi importerer kun de bedste stoffer, fordi stoffet er grundlaget for vores butik gardinbus. Ved at importere stofferne direkte undgår vi at arbejde med kinesiske leverandører eller grossister af gardinpaneler. Vi hopper også over en tredjeparts australsk importør for at sikre, at omkostningerne forbliver lave. Vi gør det hårde arbejde og sender besparelserne til dig via mere overkommelige gardinbus online.

Hvad skal du vælge hos os guider vi dig

Desuden sælges gardinpanelerne på Quickfit ikke gennem nogle fancy australske detailhandlere. Detailhandlere skal øge prisen på produkterne, så de også kan tjene til at sælge gardiner. Men ved at Quickfit hopper over detailhandlerne og stoler på den skønhed, der er Digital Age, kan vi sælge gardiner online direkte til dig, hvilket også reducerer prisen på produktet. Du vil bemærke besparelserne, da du sammenligner Quickfits gardiner online med andre gardiner, du kan købe i området.

Sammenfatning er Quickfit’s gardiner lavet i Australien, begyndende med stof fremstillet i Kina.

Hvorfor gør vi det på denne måde?

Bortset fra de omkostningsbesparelser, vi nævnte tidligere, er der flere grunde til, at vi driver vores vinduesbehandlingsvirksomhed på denne måde. Selv om vi gerne understreger den betydning, vi føler for at holde omkostningerne lave: Vi gør alt for at holde omkostningerne lave for drift og forretning, så disse besparelser kan sendes til vores kunder, som stadig får et godt produkt, de ønsker.

Desuden stræber vi efter at holde tingene lokalt, fordi det er overkommeligt, enkelt, effektivt og af høj kvalitet.

Gardiner af god kvalitet

Vi mener, at vinduer er hjemstedets lyskilde, og de er en kilde for os at bringe udefra. Derfor er vinduesbehandlingerne, vi tilbyder til dit hjem, de der supplerer vinduets enkelhed. Vinduesbeklædning skal være enkelt og af høj kvalitet. Det betyder ikke nødvendigvis, at vi ikke sælger indviklede designede gardinpaneler; Tjek Jacquard kollektionen, hvis du ikke tror på os. Det betyder at skabe, shoppe og levere processer er enkle for os og for kunderne. Det er noget, der er meget vigtigt for os, da vi hjælper kunderne med at købe gardiner online.

For spørgsmål og kommentarer om, hvor vores gardiner er lavet, bedes du kontakte os online. Ellers have det sjovt at købe gardiner online!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *