af en flagstang

Hvilke flagstænger skal du vælge

Der er mange muligheder, man skal overveje, når det kommer til valg af en flagstang. Fra de forskellige udførelser, der er tilgængelige for de forskellige typer mekanismer, bliver du måske overrasket over de forskellige faktorer, du bliver nødt til at tage højde for, da du vælger den bedste flagstang til din specifikke anvendelse.

Hos Gettysburg Flag Works brænder vi for alt, der er relateret til flag – inklusive flagstænger! Vi bærer en bred vifte af bolig- og kommercielle flagstænger og er eksperter, når det kommer til at hjælpe dig med at vælge den ideelle flagstang til at imødekomme dine specifikke behov.

Her gennemgår vi et par af de vigtigste faktorer, der skal overvejes, når du vælger en flagstang, og gennemgår nogle af vores mest markante flagstænger.

Hvad koster en flagstang

Der er en række forskellige elementer, der udgør markstænger i jorden. Nogle af de vigtigste aspekter, du skal overveje, når du foretager dit valg, er: Materiale Flagstænger i jorden er typisk konstrueret af aluminium eller glasfiber. Generelt kan fiberglas håndtere en meget højere vindbelastning og bruges ofte i nærheden af ​​steder med høj vind og nær havet. Aluminiumsstænger er mere betydningsfulde metalstænger og bruges ofte til kommercielle anvendelser. Endelig bruges stålstænger generelt til ”monster” flagstænger, der er større end 80 ‘høje. Stålstænger er meget stærke, men usædvanligt tunge og kræver stor færdighed og kræfter for at installere. Størrelse En anden ting at overveje, når det kommer til at vælge en flagstang er størrelse eller højde. I markbundne flagstænger er størrelsen i fem fods trin op til 50 ‘, stigende til 10’ trin ud over det. De fleste installerede flagstænger til boliger er mellem 15 ‘og 25′ i højden, afhængigt af hvad der er rigtigt for hvert sted. Vi har haft nogle husejere, der vælger at gå store eller gå hjem og installere 40’-stænger i deres forgårde, men generelt skal du være forsigtig med ikke at overvælde omfanget af dit hjem. Hævning og sænkning af Halyard (flagstang reb) Flagstangsmekanismen, der består af klodsen og halgården, vil enten være placeret på ydersiden af ​​stangen (eksternt) eller inde i stangen (internt). Eksterne mekanismer er fine i de fleste scenarier og for de fleste husejere. Ved høj trafik

Se de bedste måder at vælge en flagstang på

eller kommercielle placeringer vælger mange kunder interne mekanismer, da adgangen til flaget kan sikres med en låsedør. Interne mekanismer betjenes enten af ​​et internt klemmesystem eller af en vin sjhåndtagstang, hvor flaget krænkes op og ned mekanisk. Afslut Aluminium flagstænger leveres i en sølvsatinfinish, men kan anodiseres med en beskyttende farvebelægning mod et ekstra gebyr. Aluminiumsstænger kan også pulverlakeres i enhver tænkelig malingfarve. Glasfiberstænger findes generelt i hvidt, men kan undertiden males til specifikke farver mod ekstra omkostninger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *